Επιμελητήριο Ηρακλείου:Στην Γεωργική Έκθεση Μεσσαράς

Σταθερός αρωγός της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Σταθερός αρωγός της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετέχει και φέτος με δικό του περίπτερο στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής, με σκοπό τη στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα και την προώθηση των κρητικών προϊόντων.
 
Στελέχη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου θα ενημερώνουν σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης  για τις υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στα μέλη του, ενώ σήμερα το απόγευμα ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Κώστας Καδιανάκης θα παρουσιάσει αναλυτικά τις «Δράσεις και Πρωτοβουλίες του Επιμελητήριου Ηρακλείου στην ανάπτυξη της Τοπικής Επιχειρηματικότητας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλειου».
 
Κατά τα χθεσινά εγκαίνια της 16ης διοργάνωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης αναφέρθηκε στη συμβολή της έκθεσης, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, στην ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και στις ευκαιρίες δικτύωσης και εξωστρέφειας που προσφέρει ακόμη, τονίζοντας ότι τέτοιες αποκεντρωμένες δράσεις μπορούν να ενισχύσουν την ποιοτική αναβάθμιση του αγροτοβιομηχανικού τομέα της περιοχής.