Κρίσιμες εκλογές στο ΕΕΠ

Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα για το μέλλον του επιμελητηρίου.

Κρίσιμες εκλογές, για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, διεξάγονται στις 10 & 11 /12/2017, ημέρες Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

 

Η κρίση που έπληξε τους επαγγελματίες του Πειραιά και η ανάγκη να δοθεί μια νέα απάντηση, σήμερα που η πρόκληση μιας νέας ανάπτυξης διαφαίνεται με το ξεπέρασμα της ύφεσης, κάνουν αναγκαία και την ανανέωση της διοίκησης. Νέες ιδέες και νέα προγράμματα που συμπυκνώνουν και την πείρα της μέχρι τώρα πορείας του ΕΕΠ για την υπεράσπιση των επαγγελματιών, προβάλουν μπροστά στα μέλη του.

 

Όλα τα ψηφοδέλτια είναι αξιόλογα και πρέπει να κριθούν αντικειμενικά από τους ψηφοφόρους. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα για το μέλλον του επιμελητηρίου, όπως και για όλα τα επιμελητήρια και για όλο τον επιμελητηριακό θεσμό. Το αναπτυξιακό και εκσυγχρονιστικό έργο είναι τεράστιο και απαιτεί δυναμισμό, στόχευση και προοπτική.

 

Τα τελευταία χρόνια οι δράσεις του ΕΕΠ το έβγαλαν από την αφάνεια, το κατέστησαν έναν σύγχρονο οργανισμό ο οποίος εξυπηρετεί συστηματικά τα μέλη του, χρησιμοποιεί κατά κόρον ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς αυτά και δεν αποτελεί πλέον τον οργανισμό με τα γκισέ και τις ουρές της αναμονής. Αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί.

 

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν σε αυτή την πορεία με την πολύχρονη προσφορά του, είναι και ο Κώστας Μαρκουλιδάκης που κατέρχεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόμενος με τον πρόεδρο του απερχόμενου ΔΣ κ. Γιώργο Μπενέτο, αναγνωρίστηκε από τους Επαγγελματίες αλλά και από τα άλλα επιμελητήρια.

 

Ο Κώστας Μαρκουλιδάκης ο οποίος είναι κάτοικος Μεγάρων και βρέθηκε στις περιοχές της Δ. Αττικής, που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία προσφέροντας ό,τι μπορούσε  κάλεσε τους συναδέλφους που επλήγησαν να προσέλθουν στις εκλογές να ψηφίσουν τους συντοπίτες υποψηφίους και να οργανώσουν όλοι μαζί την ανόρθωση της περιοχής τους και των επιχειρήσεων. Κάλεσε επίσης όλους τους επαγγελματίες να προσέλθουν στις κάλπες δίνοντας μια νέα ώθηση στο ΕΕΠ.

 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βουτσινάς επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ κάλεσε τους Επαγγελματίες να συμπαραταχθούν με την Κίνηση «Για να εφαρμόσουμε ΜΑΖΙ ένα βιώσιμο και δημιουργικό σχέδιο, αναδεικνύοντας την πραγματική δύναμη του επιχειρείν στον ευρύτερο Πειραιά, τα νησιά του, στη Δυτική και Ανατολική Αττική». Κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού του είναι: «Ισχυρή Αγορά = Ισχυρή Κοινωνία».
 

 

Ομοίως, έκκληση να προσέλθουν και να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ έκανε και ο Επικεφαλής του συνδυασμού κ. Μίχας Λεωνίδας.

 

Όλοι οι Επαγγελματίες – μέλη του ΕΕΠ που είναι ταμειακώς εντάξει καλούνται να προσέλθουν στις εκλογές επιλέγοντας τον συνδυασμό που κατά τη γνώμη τους συγκεντρώνει εκείνα τα στοιχεία που προδιαγράφουν σίγουρη και χρηστή διοίκηση με αναπτυξιακές αντιλήψεις.

 

Οι συμμετοχή στις εκλογές των επιμελητηρίων είναι δικαίωμα και καθήκον των μελών τους.

 

 

ΣΒ