Δημοτική Αστυνομία Αθήνας: Επιστροφή πινακίδων λόγω Δεκαπενταύγουστου

από την Παρασκευή 10 Αυγούστου

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες κυκλοφορίας που τούς είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας θα έχουν οι κάτοχοι των εν λόγων Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από την Παρασκευή 10 Αυγούστου.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηνών, η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται, μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες του Δεκαπενταύγουστου.
 Δεν θα επιστραφούν, ωστόσο, οι πινακίδες που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ).
Η επιστροφή γίνεται με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος).
Ωράρια: Την Παρασκευή 10 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, το Σάββατο 11 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, ενώ τη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα