tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

20η Επετειακή Έκθεση τροφίμων & Ποτών Foodex 19-21 & 23-25 Απριλίου

Ανακοινώνουμε την 20η επετειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί για έξι ημέρες (19-21 & 23-25) Απριλίου 2018 σταθμός Μετρό Σύνταγμα.

20η Επετειακή Έκθεση τροφίμων & Ποτών Foodex 19-21 & 23-25Απριλίου 2018

Σταθμός Μετρό Σύνταγμα

 

Ανακοινώνουμε την 20η επετειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί για έξι ημέρες (19-21 & 23-25) Απριλίου 2018 στην Αίθουσα Πολλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία εννέα χρόνων, η Foodex μια από τις παλαιότερες αν όχι η παλαιότερη Έκθεση Τροφίμων & Ποτών συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους μικρομεσαίους παραγωγούς που συμμετέχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η έκθεση έχει ως κύριο μέλημα να δίνει την ευκαιρία σε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα να παρουσιάζουν και να διαθέτουν τα προϊόντα τους στο πολυάριθμο κοινό της Αθήνας παράλληλα με τις επαφές σε επισκέπτες από σημεία διανομής και αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής δυο φορές τον χρόνο.

Στη φετινή έκθεση, σαράντα περίπου επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν διατροφικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στο κέντρο της Αθήνας παρασύροντας τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από επτά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.