tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

2ος πανελλήνιος διαγωνισμός αρχιμαγείρων, Σέρρες, 8-9 Απριλίου 2016

Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Σερρών σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών διοργανώνουν τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής.

2ος πανελλήνιος διαγωνισμός αρχιμαγείρων σπουδαστών ΙΕΚ
 Σέρρες, 8-9 Απριλίου 2016, Ξενοδοχείο “
Elpida resort & Spa”

Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Σερρών σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών διοργανώνουν τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής. Σε αυτόν θα συμμετάσχουν δωρεάν σπουδαστές όλων των ΙΕΚ της χώρας, με την εποπτεία των εκπαιδευτών τους, διακεκριμένων Chef.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προγραμματίστηκε να γίνουν συναντήσεις διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων και επιχειρήσεων σίτισης με τους βραβευθέντες, καθώς και με τους εκπαιδευτές τους. Θα δοθεί η δυνατότητα καρποφόρου διαλόγου με όλους τους συμμετέχοντες για επαγγελματικές ευκαιρίες εξέλιξης και σταδιοδρομίας, με μια δυναμική για επαγγελματική συνεργασία-απασχόληση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της υποχρεωτικής φοίτησης των καταρτιζομένων ΙΕΚ εμπεριέχεται και το εξάμηνο της υποχρεωτικής Πρακτικής Άσκησης κατά το οποίο μια επιχείρηση μπορεί να απασχολήσει τον καταρτιζόμενο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση με απώτερο σκοπό τη γνώση του αντικειμένου σπουδών πάνω σε πραγματικές συνθήκες εργασίες.

Μέσα από το διαγωνισμό είναι δυνατό να αναδειχθούν νέα ταλέντα που με τις κατάλληλες προϋποθέσεις,  μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις.

Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίστε τις εξαιρετικές γεύσεις που αναδεικνύονται από τοπικά προϊόντα της Σερραϊκής γης, είτε μαγειρεμένα με τον επαγγελματισμό των σπουδαστών, είτε ως καταναλωτικά είδη που θα εκτίθενται στο χώρο.

Για όλους τους προαναφερθέντες λόγους θα χαρούμε ιδιαίτερα να τιμήσετε την εκδήλωση μας, ενημερώνοντας παράλληλα τα μέλη σας για τη γιορτή των τοπικών γεύσεων και να χαρείτε το διήμερο 8 και 9 Απριλίου την όμορφη Σερραϊκή άνοιξη, στο Ξενοδοχείο Elpida resort & Spa κατά τις ώρες 10:00- 19:00.

 

Με τιμή

Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Σερρών

Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών