30/08/2017 | 16:54
33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, 7 έως 11/10

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, σε συνεργασία με το φορέα διαχείρισης του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης» και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και των Επιμελητηρίων Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, ξεκίνησε ήδη τις εργασίες για τη διοργάνωση της 33ης «Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας», που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του κτιρίου του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης».

Σημειώνεται ότι εφέτος για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα υπάρξει ειδικό θεματικό αφιέρωμα, όπου με τη συμμετοχή γνωστών πανελλαδικά αρχιμαγείρων (ΣΕΦ) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, στις οποίες «πρωταγωνιστές» θα είναι τα αγνά τοπικά προϊόντα διατροφής της περιοχής και της χώρας μας γενικότερα. Ενδεικτικά  το κόστος ενοικίασης εσωτερικού χώρου στο κτίριο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης ανέρχεται στο ποσό των 45,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.)

Αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για τον τιμοκατάλογο κ.α. , οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ζητήσουνε από τη γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, τηλ. επικοινωνίας 24610 45977

Tags: Εκθέσεις - Σεμινάρια - Συνέδρια Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 17040 φορές

Σχετικές Ειδήσεις