tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

3η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM Expo, 25-27 Νοεμβρίου 2016

Η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo ’16: θα φιλοξενήσει 120 Διεθνείς επιλεγμένους και καταξιωμένους Hosted Buyers από 30 χώρες οι οποίοι ή συνεργάζονται

3η Διεθνής Εκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM Expo, 25-27 Νοεμβρίου 2016, Metropolitan Expo

Η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo ’16:

Με το σύνθημα “COME TO MEET THE GREEKS“ θα φιλοξενήσει 120 Διεθνείς επιλεγμένους και καταξιωμένους Hosted Buyers από 30 χώρες οι οποίοι ή συνεργάζονται αποδεδειγμένα ή επιθυμούν να συνεργαστούν δυναμικά με Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι Hosted Buyers θα καλύπτουν όλους τους τομείς Τουρισμού και η συμμετοχή τους στα Β2Β meetings με τους Εκθέτες στοχεύει σε ακόμα πιο πετυχημένες εμπορικές συμφωνίες.

 3o ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Θα πραγματοποιηθεί  στην 3η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo 2016 η οποία θα διοργανωθεί 25 – 27 Νοεμβρίου στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας.

Στην επίσημη διεθνή έκθεση τουρισμού της Αθήνας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα συμμετέχουν εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού: Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία, Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς του Τουρισμού, Luxury Boutique Hotels & Villas, Εταιρείες Κρουαζιέρας, Hotel Management, M.I.C.E και Business Travel , Εξοπλισμών, Αρχιτεκτονικής, Κατασκευών κ.λ.π.

Όλοι οι συμμετέχοντες, Εκθέτες, hosted buyers και επισκέπτες θα συναντηθούν στην έκθεση και θα προωθήσουν τις συνεργασίες τους σε μία πολύ οργανωμένη έκθεση, με μία ιδιαιτέρως δυναμική παρουσία των εκθετών.