tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

3ος Πανελλήνιος διαγωνισμός “GREEK CHEF 2018”

Πληροφορίες - Συμμετοχή

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GREEK CHEF 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για τρίτη φορά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018» που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας. Με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου, ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής θα προβάλει τα τοπικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων Chef στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους όσο και σε επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να κάνουν γνωστή την τέχνη τους στο ευρύ κοινό. Ο μαγειρικός διαγωνισμός που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό

To 2017, το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό ήταν εξαιρετικά μεγάλο, καθώς στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2017» πήραν μέρος 400 σπουδαστές σχολών μαγειρικής αλλά και επαγγελματίες Chef. Το διαγωνισμό τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν σύσσωμες οι σχολές μαγειρικής της Ελλάδας στέλνοντας εκπροσώπους, ενώ τα πιάτα που ετοιμάστηκαν εντυπωσίασαν κοινό και κριτές. Για το 2018 αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί κατά πολύ καθώς αυξάνεται το ενδιαφέρον τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους σπουδαστές Chef.

Στη φετινή διοργάνωση το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμη περισσότερα καθώς εκτός από τον «Greek Chef 2018» εγκαινιάζεται και η κατηγορία «Young Greek Chef» η οποία απευθύνεται σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και αποτελεί την ανώτατη διάκριση σε επίπεδο σχολών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ