06/04/2017 | 12:08
4η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας (Patras IQ) Πάτρα, Κυριακή 9 Απριλίου

4η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras Innovation Quest (Patras IQ)

Πάτρα, Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Η 4η Έκθεση (Patras IQ 2017) θα πραγματοποιηθεί από τις 07 έως τις 09 Απριλίου 2017, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της πόλης.

Στην 4η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ, η οποία αποτελεί συνδιοργάνωση των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει πληροφόρηση σχετικά με τη δυνατότητα προστασίας των ευρεσιτεχνιών και τις διαφορετικές διαδικασίες αξιοποίησής τους.

Συμμετέχοντες της 4ης Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ θα είναι ερευνητικά κέντρα, σύνδεσμοι, εκπρόσωποι των τομέων παραγωγής, επιχειρήσεις και γενικά ερευνητικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από το σύνολο της επικράτειας, που συμβάλλουν στον κοινό σκοπό της διασύνδεσης της έρευνας με την παραγωγή και της ανάπτυξης της περιφερειακής και εθνικής οικονομίας μέσω ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου.

Νεοφυείς & καινοτόμες επιχειρήσεις και ερευνητικές ομάδες θα παρουσιάσουν στον παραγωγικό τομέα και σε επενδυτές, ώριμα αποτελέσματα έρευνας που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιηθούν επενδυτικά. Αντίστοιχα, προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο παραγωγικός τομέας μπορούν να συζητηθούν με ερευνητές και να διερευνηθούν πιθανές λύσεις.

Tags: Εκθέσεις - Σεμινάρια - Συνέδρια Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 16948 φορές

Σχετικές Ειδήσεις