10/04/2017 | 09:00
4η Greek Tourism Expo, 8-10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo

4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo

Η 4η GREEK TOURISM EXPO, δίνει και εφέτος ραντεβού 8-10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo, με την Ελληνική και Διεθνή αγορά για την ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού.

H Greek Tourism Expo αποτελεί, μετά από τρία χρόνια συνεχούς διοργάνωσής της, την Έκθεση –σταθμό για την Ελληνική τουριστική αγορά.

Η GTE, κάθε χρόνο, εδραιώνεται όλο και περισσότερο σαν το κορυφαίο σημείο συνάντησης των Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων με τους εκπροσώπους του Διεθνούς τουρισμού και συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση του Ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό.

Απόλυτα στοχευμένη η 4η GTE θα παρουσιάσει, στο βασικό κορμό της, τους κύριους τομείς τουρισμού MICE & Leisure, Luxury & Business Travel και City Break, ενώ θα δοθεί δυναμική έμφαση στον Εναλλακτικό και Γαστρονομικό Τουρισμό, αναδεικνύοντας τις αστείρευτες δυνατότητες της ελληνικής υπαίθρου και ειδικά της ηπειρωτικής Ελλάδας, έτσι ώστε η έκθεση να συμβάλλει στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, που είναι αυτοσκοπός για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Με ισχυρή παρακαταθήκη τους 250 εκθέτες της 3ης GTE του 2016, η εφετινή διοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσει σε επιτυχία όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Η νέα ημερομηνία εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς, διότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διεθνείς εκθέσεις και πλέον το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων και των Hosted Buyers θα στραφεί στην 4η GREEK TOURISM EXPO 2017.

Ο σχεδιασμός της εφετινής έκθεσης περιλαμβάνει ανανεωμένες και εμπλουτισμένες σε συμμετοχές, όλες τις θεματικές ενότητες του Ελληνικού Τουρισμού. Προφανής στόχος είναι να «αποκαλυφθεί» η Ελλάδα σε όλη της τη διάσταση, ηπειρωτική και νησιωτική, ως ένας τουριστικός προορισμός 12 μηνών, με αστείρευτες δυνατότητες.

Tags: Εκθέσεις - Σεμινάρια - Συνέδρια Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 17208 φορές

Σχετικές Ειδήσεις