tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

4η MEAT DAYS, 7,8,9 Νοεμβρίου 2015 στο Metropolitan Expo

Η επαγγελματική και εξειδικευμένη κλαδική έκθεση MEAT DAYS καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων. Οι βασικές κατηγορίες είναι: Έμποροι κρέατος, αλλαντοποιίες,

4η MEAT DAYS 2015

Η επαγγελματική και εξειδικευμένη κλαδική έκθεση MEAT DAYS καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων. Οι βασικές κατηγορίες που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της είναι: Έμποροι κρέατος, αλλαντοποιίες, παραγωγοί, εκτροφείς, βιομηχανίες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, σφαγεία, εξοπλισμοί κρεοπωλείων, μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας, κρεατοσκευάσματα, πρώτες ύλες και μπαχαρικά κ.α.

Η έκθεση MEAT DAYS εκτός από μεγάλο εκθεσιακό γεγονός χαρακτηρίζεται και ως μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης, εκπαίδευσης αλλά και ανάδειξης όλων των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του κρέατος και επιθυμούν να είναι ενημερωμένοι πάνω σε όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου.

Το τριήμερο 7, 8, 9 Νοεμβρίου θα διανθιστεί από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που θα δώσουν για ακόμη μια χρονιά στη διοργάνωση ενημερωτική διάσταση και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για όλους τους επισκέπτες.

Ημερίδες, συνέδρια, διαγωνισμοί, παρουσιάσεις, επιδείξεις, φεστιβάλ κ.α. θα δώσουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στην έκθεση. Οι εκδηλώσεις αυτές λαμβάνουν τόπο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στον εκθεσιακό χώρο και στις συνεδριακές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες.

Σημαντική εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την έκθεση MEAT DAYS είναι η 4η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας. Εκεί οι συμμετέχοντες Έλληνες παραγωγοί, οι βιομηχανίες και τα εργαστήρια κρέατος έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους σε έμπειρους κριτές, οι οποίοι θα τα αξιολογήσουν και θα τα βραβεύσουν ανάλογα με την αξία και την ποιότητα τους. Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις συμμετοχής στην εκδήλωση.

Μαζί η 3η DAIRY EXPO και η 2η FROZEN FOOD

Δύο σημαντικοί κλάδοι θα προβληθούν παράλληλα με την έκθεση MEAT DAYS. Το τριήμερο 7,8,9 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo θα πραγματοποιηθούν η 3η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO καθώς και η 2η έκθεση κατεψυγμένων προϊόντων FROZEN FOOD.

Κατηγορίες εκθεμάτων DAIRY EXPO

Εξοπλισμοί τυροκομείων, παγολεκάνες, δεξαμενές, πήχτρες, βυτία,

κοπτικά μηχανήματα, εναλλάκτες, συσκευαστικά, βαρέλια, κτηνοτροφικοί εξοπλισμοί, αρμεκτικά, ζωοτροφές, ζύγιση, μηχανήματα επεξεργασίας, έμποροι & παραγωγοί τυροκομικών & γαλακτοκομικών προϊόντων κ.α.

Κατηγορίες εκθεμάτων FROZEN FOOD

Κατεψυγμένα τρόφιμα, λαχανικά, ψάρια & θαλασσινά, ζύμες, γλυκά, έτοιμα γεύματα, κατεψυγμένα κρέατα & κρεατοσκευάσματα, βιομηχανική ψύξη, επαγγελματικά οχήματα για ψυγειομεταφορές, βιτρίνες, θάλαμοι, μονάδες ψύξης, καταγραφικά θερμοκρασίας, καθαρισμός, υπηρεσίες Food Logistics αποθηκεύσεων & μεταφορών, εξοπλισμοί ψυκτικών αποθηκών, inox μηχανήματα & κατασκευές κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την τριπλή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί φέτος και η 5η Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2015, η οποία άλλαξε εποχή με σκοπό την ανάπτυξή της, τον εμπλουτισμό της με νέες θεματικές ενότητες και απώτερο στόχο τη συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού εκθετών και επισκεπτών. Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τη MEAT DAYS, τη DAIRY EXPO και τη FROZEN FOOD και σε διαφορετική αίθουσα.

Το κρέας και η εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων και το 2015 θα είναι στα καλύτερά τους και θα είναι όλοι εκεί!

Ημέρες & ώρες λειτουργίας

Σάββατο 7 Νοεμβρίου  10:00-21:00

Κυριακή 8 Νοεμβρίου  10:00-21:00

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου  11:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.meatdays.gr, www.dairyexpo.gr