03/02/2017 | 14:14
«5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης», 22 έως 26 Μαρτίου 2017

Η οικονομική δυσχέρεια που επικρατεί στη χώρα μας έχει επηρεάσει αναμφίβολα την επιχειρηματική δραστηριότητα του τόπου. Ταυτόχρονα όμως είναι μια περίοδος που η εφαρμογή νέων σχεδίων, η αξιοποίηση δημιουργικών ιδεών και η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών και εκθέσεων, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και είναι το κλειδί που θα μας οδηγήσουν στην έξοδο μας από την ύφεση.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, το Επιμελητήριο Ξάνθης και η εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» διοργανώνουν την «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Μαρτίου 2017 στην Ξάνθη, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» .

Με ανάγκη για ανάπτυξη και ενίσχυση του τόπου η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» στοχεύει:

  • Στην  προβολή του τοπικού στοιχείου και των παραδοσιακών προϊόντων
  • Στην τόνωση της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών
  • Την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων
  • Την ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών

Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» είναι από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά στην κρίση. Μετά την άκρως επιτυχημένη προηγούμενη διοργάνωση που προβλήθηκε πανελλαδικά και την επισκέφτηκαν χιλιάδες κόσμος, για το 2017 θέτουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και με μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων στις μέρες της έκθεσης καθώς και μιας μελετημένης και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής, ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη.

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την τοπική και κατ’ επέκταση την ελληνική επιχειρηματικότητα και κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμολογιακή πολιτική μας θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς φυσικά να μειώσουμε τις υπηρεσίες και τις παροχές στους εκθέτες μας.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» δίνοντας σας τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με χιλιάδες επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Για οτιδήποτε σχετικό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σοφία Τσελεπίδου

Επιμελητήριο Ξάνθης

Βασ. Κωνσταντίνου 1|ΤΚ 67100|Ξάνθη

Τ. 2541022533 (εσωτ. 5)|F. 2541025987

http://www.ebex.gr|info@ebex.gr

Tags: Εκθέσεις - Σεμινάρια - Συνέδρια Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 17841 φορές

Σχετικές Ειδήσεις