tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

6η Έκθεση CONSTRUCTION CYPRUS, 12 – 14 Μαΐου, στην Λευκωσία

6η Έκθεση CONSTRUCTION CYPRUS,13η Έκθεση SAVE ENERGY, 10η έκθεση Τεχνολογιών Νερού. 3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ! 12 – 14 Μαΐου Λευκωσία

6η Έκθεση CONSTRUCTION CYPRUS  3 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ!

Η 6η Έκθεση CONSTRUCTION CYPRUS θα πραγματοποιηθεί 12 – 14 Μαΐου στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης στην Λευκωσία και είναι η μοναδική στοχευμένη έκθεση του Κατασκευαστικού τομέα στην Κύπρο καθώς διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών και του κοινού για τα νέα προϊόντα και την σύγχρονη βιοκλιματική δόμηση.

 Η 6η έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εφαρμοστές, μονωτές, εμπόρους δομικών υλικών, διακοσμητές και στους ιδιώτες, σε όποιον χτίζει ή ανακαινίζει.

Η παρουσία όλων τιμά τον κλάδο των κατασκευών και είναι απαραίτητη!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

√ Δομικά υλικά √ Θερμομονωτικά υλικά √ Μονωτικά υλικά √ Χρώματα

√ Προκατασκευές √ Μεταλλικά Κτίρια √ Βιομηχανικές Σχάρες √ Υδρορροές

√ Επενδύσεις Τοίχων √ Ικριώματα √ Κουφώματα Αλουμινίου

√ Εσωτερικά κουφώματα √ Πόρτες Ασφαλείας √ Κατασκευές από Ξυλεία

√ Δάπεδα √ Μοκέτες √ Κουζίνα / Μπάνιο √ Οικοδ. Μηχανήματα

√ Εργαλεία Χειρός √ Υδραυλικά Ηλεκτρολογικά √ Αυτοματισμοί-Εξοπλισμός

√ Λογισμικό

Η 6η Έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS υποστηρίζεται από τον Σύλλογο των Πολιτικών Μηχανικών ΣΠΟΛΜΗΚ και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών της Κύπρου.

Παράλληλη διοργάνωση: 13η Έκθεση SAVE ENERGY, η έκθεση για την Εξοικονόμηση Ενέργειας και  ΕNVIROTEC η 10η έκθεση Τεχνολογιών Νερού και Περιβάλλοντος.

Οι  εκθέσεις συνδιοργανώνονται  από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ)  με την συνεργασία του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού καθώς και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.