tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

6η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας, 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου

Πρόκειται για μια διοργάνωση του Δήμου Αρταίων και της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας

Σας ενημερώνουμε ότι η «6 η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 27 Σεπτεμβρίου 2018. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Δήμου Αρταίων και της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, που γίνεται θεσμός και κάθε χρόνο κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο της Άρτας «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ» από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2018. Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.30 έως 10.30μ.μ., ενώ το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

 Η έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με το παραδοσιακό παζάρι (εμποροπανήγυρη) και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ραγδαία. Πέρυσι ξεπέρασε τις 80.000, κάτι που δημιουργεί προϋποθέσεις για ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην διαφήμιση και προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Μέλημα μας είναι, η Έκθεση να επικεντρωθεί, στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, των τοπικών προϊόντων και παραγωγών, καθώς και στην τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ: Τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, είδη διατροφής, προϊόντα τεχνολογίας, ενεργειακά προϊόντα, εταιρείες τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών, κ.α. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας στη «6 η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας» θα αποτελέσει μία σημαντική ευκαιρία.