20/08/2017 | 08:07
ΑΑΔΕ: Λουκέτα για αδιόρθωτους επιχειρηματίες!
ΑΑΔΕ: Λουκέτα για αδιόρθωτους επιχειρηματίες!

Ορισμένοι επιχειρηματίες παραμένουν… αδιόρθωτοι, καθώς είχαν υποπέσει σε ανάλογα παραπτώματα και παλαιότερα!


Ελέγχων συνέχεια για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής, κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς. Μάλιστα, και σε αυτές τις υποθέσεις, διαφαίνεται ότι ορισμένοι επιχειρηματίες παραμένουν… αδιόρθωτοι καθώς είχαν υποπέσει σε ανάλογα παραπτώματα και παλαιότερα!

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, οι ελεγκτές επέβαλαν λουκέτα 96 ωρών (διακοπή λειτουργίας τεσσάρων ημερών) λόγω υποτροπής, σε καφέ-αναψυκτήριο της Σπιναλόγκας και σε ψαροταβέρνα στο κέντρο της Ρόδου. Επίσης, γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες για μη έκδοση αποδείξεων. «Λουκέτο» θα μπει για δύο ημέρες και σε μπαρ στην Ίο για τον ίδιο λόγο.

Υψηλά πρόστιμα καλούνται να καταβάλουν επίσης επιχείρηση με τουριστικό λεωφορείο, που εκτελούσε τη διαδρομή Αθήνα- Κινέττα, αφού δεν είχε εκδώσει 48 εισιτήρια, εταιρεία με ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Οία Σαντορίνης για μη έκδοση αποδείξεων 1.000, 1.100 και 500 ευρώ, εταιρεία με ενοικιαζόμενα στο Φηροστεφάνι για μη έκδοση αποδείξεων 900, 250 και 170 ευρώ, καθώς και εταιρεία ενοικίασης ομπρελών και δραστηριοτήτων με αλεξίπτωτα στο Πρασονήσι ΡόδουΠηγή: http://www.skai.gr/Πηγή: Taxheaven

 

 

 

ΣΒ

Tags: Φορολογία Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1148 φορές

Σχετικές Ειδήσεις