tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Αλεξανδρούπολη : Ιρακινοί συνελλήφθησαν με μεγάλη ποσότητα όπλων

Τρεις Ιρακινοί, οι δύο με βρετανική υπηκοότητα, συνελήφθησαν το Σαββατο στην Αλεξανδρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή του τελωνείου των Κήπων.

Τρεις Ιρακινοί, οι δύο με βρετανική υπηκοότητα, συνελήφθησαν το Σαββατο στην Αλεξανδρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή του τελωνείου των Κήπων.

Συγκεκριμένα, οι δύο Βρετανοί υπήκοοι συνελήφθησαν όταν ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος Αλεξανδρούπολης στο ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο που είχαν σταθμεύσει πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού (περιοχή ευθύνης τους), διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα σφαιρών και περιστρόφων.

Ο τρίτος Ιρακινός συνελήφθη στην περιοχή των Κήπων, όταν εντοπίστηκε στο όχημα το οποίο οδηγούσε βαρύς οπλισμός και συγκεκριμένα μεγάλος αριθμός σφαιρών, σημαντικός αριθμός όπλων καθώς και στρατιωτικός εξοπλισμός.

Σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στην περιοχή, οι δύο συλληφθέντες στην Αλεξανδρούπολη διέμεναν σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ δεν αποκλείεται η σύνδεσή τους με τον τρίτο συλληφθέντα.

Από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τελικός προορισμός της διαδρομής των τριών ανδρών καθώς και η συμμετοχή τους σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

Πηγή www.naftemporiki.gr