tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Αποστολή στο Μπακού διοργανώνει το ελληνοαζέρικο επιμελητήριο

Στόχος του Επιμελητηρίου για το 2017 είναι η πιο αποτελεσματική επαφή με τα μέλη του, ώστε να αναπτυχθούν σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συμπαράστασης,

 

Στόχος του Επιμελητηρίου για το 2017 είναι η πιο αποτελεσματική επαφή με τα μέλη του, ώστε να αναπτυχθούν σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συμπαράστασης, καθώς και να αποτελέσει εφαλτήριο επιχειρηματικών πρωτοβουλιών μεταξύ των δύο χωρών.

Το Ελληνοαζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο συνέχισε κατά τη διάρκεια του 2016 την υλοποίηση της στρατηγικής του και ταυτόχρονα ενδυνάμωσε τη θέση του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το καταστατικό, η 5η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο ELECTRA METROPOLIS HOTEL. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, κ. Rahman Mustafayev, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και ο κ. Μανώλης Δανιήλ, Διευθυντής Δομικών-Καταναλωτικών & Βιομηχανικών προϊόντων της Enterprise Greece, ο οποίος μίλησε για τις ελληνικές εξαγωγές και τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνείς εκθέσεις τους εξωτερικού για όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Ο πρόεδρος του Ελληνοαζέρικου Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου, κ. Κώστας Βαμβακάς, κατά την έναρξη των διαδικασιών της συνέλευσης, επεσήμανε: «Έχουμε ήδη συμπληρώσει ένα χρόνο από την ανάληψη της διοίκησης του Επιμελητηρίου και τολμώ να πω ότι σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά».

Ο κ. Βαμβακάς υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο συναντήθηκε και υπέγραψε Μνημόνια Συνεργασίας (ΜοU’s) με τους βασικούς θεσμικούς οργανισμούς του Αζερμπαϊτζάν, όπως το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το σύνδεσμο Εργοδοτών της χώρας και το European Azerbaijan Society.