tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ATHENS ELECTRONIX 2018, 3 και 4 Μαρτίου, Αμαρούσιο – Αθήνα

Η Athens Electronix,συνδυάζει τους κλάδους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, κάτι που την καθιστά ιδανική για τους επαγγελματίες τεχνικούς – εγκαταστάτε

2ο πανελλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Το 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης είναι γεγονός. Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας που χάραξαν η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2016 και το συνέδριο SALONICA ELECTRONIX 2017, η ATHENS ELECTRONIX 2018 θα συνδυάσει τους θεσμούς του συνεδρίου και έκθεσης στον ίδιο χώρο. Η ATHENS ELECTRONIX 2018 θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ στον Παράδεισο Αμαρουσίου στην Αθήνα.

Η Athens Electronix που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, είναι το μοναδικό event του 2018, που συνδυάζει τους κλάδους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, κάτι που την καθιστά ιδανική για τους επαγγελματίες τεχνικούς – εγκαταστάτες που δουλεύουν και με τους δύο χώρους. Οι επαγγελματίες επισκέπτες που θα καταφθάσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δεν θα βρουν ένα απλό project, αλλά ένα σύνθετο event με περίπου 70 ομιλίες και 65 εκθεσιακά περίπτερα.

Η διοργάνωση θα λάβει μέρος σε δύο χώρους του πολιτιστικού κέντρου ΔΑΪΣ. Στο αμφιθέατρο θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες, ενώ στον άλλο χώρο (κλειστό γήπεδο ΔΟΥΚΑ) θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, όπου θα υπάρχουν «τυπικά» εκθεσιακά περίπτερα, προκειμένου να έρθετε σε επαφή με όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν, αλλά και τα προϊόντα τους.

Γεγονός είναι πως στο συνέδριο θα λάβουν μέρος γνωστές και καταξιωμένες εισαγωγικές και κατασκευαστικές εταιρίες συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας και τηλεόρασης. Για το λόγο αυτό, η Athens Electronix απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας.

Όλο το συνέδριο θα μεταδίδεται ζωντανά σε live streaming μέσω των site και των φόρουμ μας (digitaltvinfo.gr – satleo.gr – securityreport.gr) και τα link θα υπάρχουν διαθέσιμα και στις σελίδες μας στο facebook.

Η πρόσβαση στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες του Συνεδρίου θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr.