22/03/2018 | 16:24
Δ. Ραμαντζάς: Η Επιτροπή Franchise δίπλα στις επιχειρήσεις του κλάδου
Δ. Ραμαντζάς: Η Επιτροπή Franchise δίπλα στις επιχειρήσεις του κλάδου
Για τον ρόλο του franchise στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τις στοχεύσεις της Επιτροπής Franchise του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α., κ. Δημήτρης Ραμαντζάς, στην εκπομπή “Marketing In Practice” στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.
Ο κ. Ραμαντζάς επισήμανε ότι δυστυχώς μέχρι και σήμερα ο κλάδος δεν αντιπροσωπευόταν από κάποιο θεσμικό όργανο και τόνισε ότι το Επιμελητήριο, μέσω της Επιτροπής, θα στηρίξει τις περίπου 10.000 επιχειρήσεις που αναπτύσσονται στην Αθήνα με το σύστημα franchise, "να σταθούν, να συμβουλευτούν, να εκπαιδευτούν, να ενωθούν" μέσα από συνέργειες.
Στη διάρκεια της συζήτησης για το Franchise και την Επιχειρηματικότητα, ο κ. Ραμαντζάς ανέφερε ότι "για να είναι επιτυχημένο ένα franchise, ειδικά στην εποχή της κρίσης, πρέπει να έχει μικρό ρίσκο, μεγάλη απόδοση, να είναι διαχρονικό το αντικείμενο και να στηρίζεται από μια πολύ καλή και οργανωμένη υποδομή".
 
 
Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ακόμη ο κ. Πλάτωνας Μαλλικούρτης, σύμβουλος Franchise, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο σύμβουλος μάρκετινγκ κ. Θέμης Σαρανταένας. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΤΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: 

 

Επιμέλεια: Κατερίνα Παντελή

Σχετικές Ειδήσεις