tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Διεθνή έκθεση Μεσογειακή διατροφή, 14-16 Απριλίου 2016 στο Λονδίνο

Βλέποντας την απήχηση της λέξης Μεσογειακή διατροφή σε όλη την Ευρώπη, αποφασίσαμε την δημιουργία της έκθεσης για την προώθηση των τροφίμων & ποτών

Διεθνή έκθεση
“Μεσογειακή διατροφή 2016- Mediterranean Diet Expo 2016”.
14-16 Απριλίου 2016, ILEC Conference Centre – Ibis London Earls Court

Βλέποντας την απήχηση της λέξης Μεσογειακή διατροφή σε όλη την Ευρώπη, αποφασίσαμε την δημιουργία της έκθεσης για την προώθηση των τροφίμων & ποτών στην καρδία της Ευρώπης, στο κέντρο του Λονδίνου. Με αυτόν τον τίτλο είναι πρόδηλο το είδος των εκθεμάτων για τον υποψήφιο επισκέπτη της έκθεσης. Στο ίδιο χώρο θα προβληθούν ελιά και ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά, προϊόντα αρτοποιείου και ζύμης, κρασί, τσίπουρο, αναψυκτικά και δεκάδες άλλα προϊόντα παραγμένα από επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους σε κάποια από τις Μεσογειακές χώρες.

Στην έκθεση καλεσμένοι είναι super markets, αλυσίδες καταστημάτων λιανικής, αγοραστές εστιατορίων, μάγειροι-chefs, καταστήματα delicatessen, αντιπρόσωποι συνεταιρισμών και άλλων οργανώσεων, έμποροι, διακινητές τροφίμων και ποτών, εξαγωγείς & εισαγωγείς από αγορές του εξωτερικού, καταναλωτές που τους ενδιαφέρει η υγιεινή διατροφή.

Παράλληλα θα λειτουργήσουν οι διαγωνισμοί 8ο Αριστείον ελαιολάδου 2016, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν σε 2 σκέλη:

• Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ελαιολάδου 2016
• Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ελαιολάδου 2016