tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Διεθνής Έκθεση Ειδών Δώρων στο Βερολίνο

Ευκαιρίες για τη σύναψη νέων μακροχρόνιων διεθνών εμπορικών συνεργασιών

Στις 7 Νοεμβρίου ανοίγει, φέτος, τις πόρτες της η διεθνής έκθεση ειδών δώρων, Bazaar Berlin, που θα διαρκέσει έως τις 11 του μηνός και θα φιλοξενηθεί στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου. Εκθέτες από κάθε γωνιά του κόσμου θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό, με την προοπτική σύναψης νέων μακροχρόνιων εμπορικών συνεργασιών, ενώ λιανεμπόριο και εισαγωγείς θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε απευθείας παραγγελίες.

Η Bazaar Berlin, που αποτελεί παράδοση στο χώρο των διεθνών εκθέσεων, συγκέντρωσε στην τελευταία διοργάνωση 500 εκθέτες από 60 χώρες καθώς και περισσότερους από 40.000 επισκέπτες.

Τα εκθέματα στην Bazaar Berlin κατανέμονται ως εξής: αξεσουάρ διακόσμησης, μικρά έπιπλα, γυαλικά, πορσελάνινα είδη, κεραμικά, είδη δώρων και κοσμήματα από πάσης φύσεως υλικά, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και υφάσματα, χαλιά, διακοσμητικά τοίχου, κουρτίνες και ταπετσαρίες επίπλων, έπιπλα κήπου καθώς και δερμάτινα ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή και επιπλέον 10% έκπτωση για τα μέλη, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να αναζητήσει πληροφορίες στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr. Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.bazaar-berlin.de