20/11/2017 | 09:11
Δυτ. Αττική: Στους 20 οι νεκροί-Τι δείχνουν οι αυτοψίες στα κτίρια
Δυτ. Αττική: Στους 20 οι νεκροί-Τι δείχνουν οι αυτοψίες στα κτίρια

Στους 20 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, ενώ δύο άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ένας νεκρός ανασύρθηκε από χώρο κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας την Κυριακή. Πρόκειται για άνδρα περίπου 70 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, προκειμένου να γίνει η αναγνώριση από τους οικείους του.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ακόμη ανθρώπων, ενός και πάλι κοντά στο αμαξοστάσιο και δύο στη θάλασσα, στον κόλπο της Ελευσίνας. 

Αυτοψίες

Εν τω μεταξύ, στις 1.154 έχουν φτάσει οι διενεργηθείσες αυτοψίες στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας και στη Δ.Ε. της Νέας Περάμου, από τα εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια (120 μηχανικοί) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου:

-Στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 925 αυτοψίες συνολικά. Τα 733 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα: 588 κατοικίες, 67 επαγγελματικοί χώροι, 5 δημόσια κτίρια και 73 αποθήκες - υπόγεια.

-Στο Δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, διεξήχθησαν 229 συνολικά αυτοψίες. Τα 222 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 142 κατοικίες, 30 επαγγελματικοί χώροι, 2 δημόσια κτίρια και 48 αποθήκες - υπόγεια.

 Οι αυτοψίες, από το σύνολο των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Tags: Κοινωνία Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1194 φορές

Σχετικές Ειδήσεις