tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

EAEE:Ο ρόλος και οι προκλήσεις της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με την ευκαιρία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της διοργανώνει εκδήλωση με θέμα...

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με την ευκαιρία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος και οι προκλήσεις της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη σύγχρονη εποχή», με την παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου και της ασφαλιστικής αγοράς.

Τις απόψεις τους πάνω στο θέμα θα αναπτύξουν οι κ.κ. Γ. Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Κ. Μητσοτάκης, Βουλευτής, Νέα Δημοκρατία, Γ. Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και Α. Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση της κ. Κ. Περιστέρη, Αρχαιολόγου, Προϊσταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Σερρών για το έργο της στην ανασκαφή του τύμβου στο λόφο Καστά της Αμφίπολης.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»).