26/06/2018 | 11:15
ΕΔΕΓΕ: Παρουσιάστηκε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας
ΕΔΕΓΕ: Παρουσιάστηκε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 22 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα, η δημόσια διαβούλευση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητας της Αναπτυξιακής Σύμπραξης: DEWCH, αναπτύσσοντας την επιχειρηματικότητα της γυναίκας, αλλάζουμε το περιβάλλον, στην οποία συμμετέχει το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας και το Επιχειρηματικό Κολλέγιο των Παρισίων Novancia.

 

 


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών Επιμελητηρίων στο Δίκτυο, διακεκριμένες επιχειρηματίες και στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης.

 

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Δικτύου κ. Σ. Οικονομάκου η οποία αναφέρθηκε στις επιτυχημένες δράσεις του Δικτύου στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς και στην πάγια θέση του για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της γυναίκας και μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης.

 

Στη συνέχεια η κ. Λ. Τσαλταμπάση, τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου, ανέπτυξε το πρόγραμμα, τη φιλοσοφία του, τις δράσεις και τους στόχους του, τις έρευνες που έχουν εκπονηθεί στα πλαίσια του προγράμματος, και γενικά την μέχρι σήμερα πορεία του.

 

Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά κκ. Θεόδωρος Κατσανέβας και Ιωσήφ Χασσίδ, τοποθετήθηκαν επί του προγράμματος και κατέθεσαν τις απόψεις τους. Οι κύριοι καθηγητές υπήρξαν συνεργάτες του Δικτύου, ο πρώτος, σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά εκπόνησε την πρώτη μελέτη για την επιχειρηματικότητα της γυναίκας στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Δικτύου και ο δεύτερος δημιούργησε τα διαδικτυακά μαθήματα επιχειρηματικότητας που το Δίκτυο έθεσε στη διάθεση των μελών των επιμελητηρίων για την προσωπική τους ανάπτυξη.

 

Οι παριστάμενες επιχειρηματίες υποδέχτηκαν το πρόγραμμα με ενθουσιασμό κατέθεσαν τις απόψεις τους και την επιθυμία τους να το παρακολουθήσουν. Οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων ζήτησαν την άμεση ενημέρωση των επιμελητηρίων τους ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτό και οι επιχειρηματίες της περιφέρειας.        

 

Δείτε τα βίντεο από την εκδήλωση

 

Δίκτυο Ελληνίδων επιχειρηματιών - Σ. Οικονομάκου Καλοσώρισμα

 

 

Δίκτυο Ελληνίδων επιχειρηματιών - Ρένα Δούρου Χαιρετισμός

 

 

Δίκτυο Ελληνίδων επιχειρηματιών - Σ. Οικονομάκου - Παρουσίαση Εισηγητών Ημερίδας

 

 

 

Δίκτυο Ελληνίδων επιχειρηματιών - Απ. Τσαλταμπάση -Παρουσίαση προγράμματος

 

 

 

Δίκτυο Ελληνίδων επιχειρηματιών - Θ. Κατσανέβας - Εισηγητής Ημερίδας

 

 

Δίκτυο Ελληνίδων επιχειρηματιών - Σ. Οικονομάκου: ΑΝΤΕΝΕΣ

 


 

 

2018 06 22 Δίκτυο Ελληνίδων επιχειρηματιών Ι Χασσίδ Εισηγητής Ημερίδας

 

 

 

 

 

Δίκτυο Ελληνίδων επιχειρηματιών Διάλογος & Τοποθετήσεις

 

 

 

 

 

 

 

ΑΣΒ

 

 

Tags: Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1120 φορές

Σχετικές Ειδήσεις