tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΕΕΘ:Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλέξανδρου Μπακατσέλου

Τη βαθιά λύπη του για τον θάνατο του Αλέξανδρου Μπακατσέλου εξέφρασε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης

Τη βαθιά λύπη του για τον θάνατο του Αλέξανδρου Μπακατσέλου εξέφρασε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης, εκφράζοντας ταυτόχρονα τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του, αλλά και την ευχή και ελπίδα «πολλοί να διδαχθούν από τη ζωή και τους αγώνες του».

Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του ΕΕΘ, αναφέρει ότι ο «εκλιπών θα είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους της εποχής μας, που θα μείνει στην ιστορία της πόλης για την δημιουργικότητα και τη προσφορά του. Ήταν ένας λαμπρός άνθρωπος που κατόρθωνε να συγκεντρώνει επάνω του πολλά και διαφορετικά ταλέντα, που τον οδηγούσαν στην επιτυχία».

Τονίζεται επίσης ότι «κατάφερε όσο λίγοι να αξιοποιήσει ευκαιρίες και δυνατότητες και να διακριθεί σε όποιο στίβο επέλεξε να δραστηριοποιηθεί. Πρόσφερε πραγματικά και ως επιχειρηματίας, αφού ίδρυσε και διεύθυνε επί δεκαετίες, πετυχημένες εταιρίες, ως πρόεδρος της ΔΕΘ, ως αθλητικός παράγοντας, ως συνιδρυτής του Μεγάρου Μουσικής, ως πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας, ως πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, ως άνθρωπος της πόλης».

Υπογραμμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπακατσέλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 84 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 5.30μμ, στο ναό της του Θεού Σοφίας.