07/09/2017 | 14:28
"Έφυγε" από κοντά μας ο Δημήτρης Σγάρτσος
"Έφυγε" από κοντά μας ο Δημήτρης Σγάρτσος

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκε την απώλεια του συναδέλφου, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτρη Σγάρτσου.

 

Ήταν ένας σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, τόσο στον κλάδο των ζαχαρωδών και διανομών ειδών ψιλικών, ο οποίος τον εξέλεξε στο ΔΣ του ΕΕΑ, όσο και στον κόσμο του Επιμελητηρίου. Η προσφορά του, πάντα σεμνή και αφανής, ήταν πολύτιμη για τον κλάδο του και γενικότερα για τους επαγγελματίες της Αθήνας. Αφήνει πίσω του μια παρακαταθήκη προσφοράς. Ο επαγγελματικός κόσμος και οι συνάδελφοί του θα τον τιμούν πάντα για την προσφορά του.

 

Για τον θάνατο του Δημήτρη Σγάρτσου, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

«Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς και το Επιμελητήριο η απώλεια του Δημήτρη. Ήταν ένας αφανής εργάτης ύψιστης προσφοράς στους συναδέλφους του. Καλός επιχειρηματίας, άνθρωπος χαμηλών τόνων, άνθρωπος του διαλόγου. Παράδειγμα σεμνότητας για όλους μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα τον τιμάμε.

Εκ μέρους του ΕΕΑ, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

 

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 2/1/1956 στον Αστρά της ορεινής Ηλείας και από μικρός μπήκε στη βιοπάλη. Ίδρυσε την εταιρεία «Σγάρτσος Δημήτριος & Σία ΟΕ», Ψιλικά - Αναψυκτικά - Ζαχαρώδη, Ψιλικά Είδη & Προμηθευτές Ψιλικών στη Μεταμόρφωση Αττικής . Μέλος του Συνεταιριστικού Ομίλου "9 ΣΥΝ ΣΥΝΠΕ" και  του σωματείου  «Δύναμη» στο οποίο θήτευσε και στη θέση του Προέδρου. Εκλέχθηκε στο ΔΣ του ΕΕΑ στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2011. Φυσιολάτρης, κυνηγός στον ελεύθερο χρόνο του. Πριν τρία χρόνια έχασε την σύντροφο της ζωής του. Άφησε πίσω του δύο κόρες.

 

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στις 8.9.2017 και ώρα 14.00 στο χωριό Αστράς Ηλείας – Τριπόταμο

 

 

 

ΣΒ

Tags: ΕΕΑ, Κοινωνία Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1446 φορές

Σχετικές Ειδήσεις