10/06/2018 | 13:00
"Εφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος
  • "Εφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος
  • "Εφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος
  • "Εφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος
  • "Εφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος

"Για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζεται να προσπαθήσεις.Να έχεις όραμα, αφοσίωση και πίστη". Αυτό ήταν το μήνυμα του Παύλου Γιαννακόπουλου, μπαίνοντας κανείς στην ηλεκτρονική σελίδα της ΒΙΑΝΕΞ κι αυτό ήταν το ρητό που ακολούθησε σε όλη του τη ζωή, σημαδεύοντας την επιχειρηματική ζωή της χώρας αλλά και τα αθλητικά δρώμενα, καθώς ήταν φανατικός οπαδός του μπάσκετ και του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έζησε ανεπανάληπτες στιγμές ως πρόεδρος του. 

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος "έφυγε" στις 5 τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών και το κλίμα στη ΒΙΑΝΕΞ είναι βαρύ, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε αποβιώσει και ο ένας από τους αδελφούς του Παύλου, Κώστας. 

Η ανακοίνωση της εταιρίας

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

 

Tags: Επικαιρότητα Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 16928 φορές

Σχετικές Ειδήσεις