tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Εγχειρίδιο με όλες τις τελευταίες αλλαγές στη φορολογία

Η επιστημονική ομάδα του Taxheaven παρουσιάζει όλες τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στη φορολογία μετά και την ψήφιση των τελευταίων νομοσχεδίων

Η επιστημονική ομάδα του Taxheaven παρουσιάζει όλες τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στη φορολογία μετά και την ψήφιση των τελευταίων νομοσχεδίων.

 

Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου (σ.σ. ήδη ν. 4389/2016) σε συνδυασμό με τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν μετά την ψήφιση του ν. 4387/2016 (σ.σ. νόμος Κατρούγκαλου), επέφεραν μια σειρά σημαντικών αλλαγών σε πλειάδα θεμάτων που άπτονται του επαγγέλματός μας.

 

Προκειμένου να ενημερωθούν οι επαγγελματίες και οι συνάδελφοι για όλες τις αλλαγές προβήκαμε στη σύνταξη του παρόντος χρηστικού εγχειριδίου μέσα από το οποίο οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις αλλαγές, τις τροποποιήσεις, αλλά και το χρόνο έναρξης ισχύος των νέων διατάξεων. Στο εγχειρίδιο υπάρχει επίσης αναλυτικός πίνακας περιεχομένων έτσι ώστε να είναι εύκολη η πλοήγηση στις επιμέρους ενότητες. Να τονίσουμε ότι οι συνάδελφοι μπορούν να το εκτυπώσουν ή να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το χρηστικό αυτό βοήθημα θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό όταν παρίσταται τέτοια ανάγκη.

Σημείωση : Στο εγχειρίδιο προστέθηκαν όλες οι σημαντικές διατάξεις των αποφάσεων των τελευταίων ημερών  που κοινοποίησαν τις αλλαγές των δύο νόμων.

Κατεβάστε το εγχειρίδιο από εδώ.

Πηγή: Taxheaven

 

ΣΒ