tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Εκδήλωση ΕΕΑ:Οι προτάσεις των κομμάτων σε θέματα οικονομικής πολιτικής

Το Ε.Ε.Α οργανώνει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 18.00 μία ανοιχτή εκδήλωση στη Μεγάλη Βρετάνια, όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπρόσωποι κομμάτων

«Οι προτάσεις των κομμάτων για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής, σε ειδική εκδήλωση του ΕΕΑ»

Η προεκλογική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και οι πολίτες καλούνται στις 25 του μήνα να εκλέξουν την κυβέρνηση που θα κληθεί να διαχειριστεί την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ελληνική οικονομία. Καθημερινά σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ακούμε προτάσεις, μοντέλα που θα υιοθετηθούν από τους νικητές των εκλογών, επιδιώξεις των κομμάτων που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Όλα αυτά συμβαίνουν υπό την ασφυκτική πίεση των δανειστών και το παρατεινόμενο τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί η αγορά. Πόσο ξεκάθαρο όμως είναι το οικονομικό πρόγραμμα των κομμάτων; Πόσο ενημερωμένοι είναι οι πολίτες της χώρας, ώστε να πάνε στην κάλπη γνωρίζοντας όσο πιο καλύτερα γίνεται τι θα προβλέπεται για την επόμενη ημέρα;

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας επιδιώκοντας να δοθούν πειστικές απαντήσεις και σωστή ενημέρωση προς το σύνολο των κοινωνίας, οργανώνει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 18.00  μία ανοιχτή εκδήλωση στη Μεγάλη Βρετάνια, όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπρόσωποι κομμάτων του δημοκρατικού τόξου οι οποίοι και θα κληθούν να τοποθετηθούν σε καίρια θέματα οικονομικής πολιτικής.

Φορολογία, επιχειρηματικότητα, οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, εξαγωγική δραστηριότητα, θέματα φοροδιαφυγής, εμπορίου αλλά και επιμελητηριακής και κοινωνικής πολιτικής θα τεθούν στο τραπέζι και θα ζητηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις από τους εκπροσώπους των κομμάτων. Επιδίωξη μας είναι να γνωρίσουν τις προθέσεις για την άσκηση οικονομικής πολιτικής όσων διεκδικούν την είσοδο τους στο Κοινοβούλιο, όχι μόνο τα μέλη του Ε.Ε.Α., οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά συνολικά η ελληνική κοινωνία. 

Πρόκειται για μία ακόμα προσπάθεια του Επιμελητηρίου μας να θέσει τους πολιτικούς μας προ των ευθυνών τους και να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών ελάχιστα 24ωρα πριν από τις κρίσιμες εκλογές που θα καθορίσουν και τη μελλοντική πορεία του τόπου.

Αμέσως μετά το πέρας της τοποθέτησης των εκπροσώπων των κομμάτων, θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, με την ευχή το 2015 να σημάνει την απαρχή της εξόδου από την κρίση και την ανάκαμψη της οικονομίας μας προς όφελος της χώρας και των κατοίκων της.

Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου με το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Α