29/08/2017 | 11:04
Εκδήλωση-Έκθεση για την Ελλάδα στην πόλη των Βρυξελλών στις 30/9/2017

Σύμφωνα με έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, σχεδιάζεται – από κοινού με το Δήμο Βρυξελλών και την Ελληνική Κοινότητα του Βελγίου – η διοργάνωση υπαίθριας Εκδήλωσης – Έκθεσης αφιερωμένης στην Ελλάδα, με την ονομασία «Cosy Greek Day», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (από τις 11:00 έως τις 20:00) στην οδό Rue de Namur, 1000 Bruxelles.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την προβολή της ελληνικής κουλτούρας, διατροφής, τουρισμού και πολιτισμού. Περιλαμβάνει έκθεση ελληνικών προϊόντων και εδεσμάτων σε ειδικά περίπτερα που θα διαθέσει ο Δήμος των Βρυξελλών στους ενδιαφερόμενους, πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώσει η Ελληνική κοινότητα και τουριστική προβολή της χώρας μας που επιμελείται το Γραφείο EOT Κάτω Χωρών.

Στην εκδήλωση οι επιχειρήσεις που θέλουν είτε απλώς να προβάλλουν είτε και να πωλήσουν τα προϊόντα τους μπορούν να ενοικιάσουν περίπτερα (Stands), διαστάσεων 3X2 μέτρα, τα οποία θα διατεθούν και θα τοποθετηθούν από τον Δήμο των Βρυξελλών κατά μήκος της οδού. Το κόστος ενοικίασης του περίπτερου ανέρχεται σε €200.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να προβληθεί η Ελλάδα όσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο πολιτισμού και τουρισμού. Το γεγονός θα προβληθεί από τον Δήμο των Βρυξελλών στα τοπικά μέσα και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η υποβολή των σχετικών δηλώσεων ενοικίασης χώρου (stand) θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 με την καταβολή του αντίστοιχου ποσού στον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Βρυξελλών, αναφέροντας τα στοιχεία της επιχείρησης η οποία θα συμμετέχει:

Asbl “Rue de Namur – Naamsestraat”
Rue du Congres no. 5. 1000 Bruxelles
ING BE31 3631 6193 3355
Communication: CosyGreek Day du 30/09/2017

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Katia Jacques-Serres, υπεύθυνη για την εκδήλωση από το Δήμο Βρυξελλών στο e-mail: katia@enterprendre-brycity.be καθώς και με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, στο τηλ.: 0032 2 545 5507 ή στο e-mail: ecocom-brussels@mfa.gr

Tags: Εκθέσεις - Σεμινάρια - Συνέδρια Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 16949 φορές

Σχετικές Ειδήσεις