02/02/2018 | 07:30
Εκδήλωση για τα βραβεία FRANCHISE 2018 - 4 βίντεο
Εκδήλωση για τα βραβεία FRANCHISE 2018 -  4 βίντεο

Σημαντική εκδήλωση απονομής ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2018, στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, υπό την αιγίδα του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), του ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise),  της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών).

 

 

Έναρξη της εκδήλωσης και ομιλία του κ. Πλάτωνα Τρ. Μαλλικούρτη, εκδότη του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS

 

 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, το ΕΕΑ αποφάσισε να δημιουργήσει μια Επιτροπή για το franchise και σε αυτό βοήθησε το μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ κ. Δημήτρης  Ραμαντζάς ώστε να στηρίξει και να προωθήσει το θεσμό. Σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξακολουθούν να βιώνουν την κρίση και πρέπει να τις στηρίξουμε. Πρέπει να υπάρχουν συνεργασίες και συνέργειες μεταξύ των επιχειρήσεων, όπως το franchising, και θα προωθήσουμε με εκπαίδευση και με άλλες δράσεις,  τη διάδοση για να προσελκύσουμε περισσότερες επιχειρήσεις.

 

 

Περισσότερες από 60 αλυσίδες franchise έδωσαν το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου - στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχοντας επιλέξει τις υποψηφιότητές τους ανάμεσα σε 33 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

 

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018, έχοντας αναβαθμισθεί με νέες κατηγορίες και αναθεωρημένες διαδικασίες, ενισχύουν το franchising, που εν μέσω κρίσης κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά, δίνουν ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέρουν στην διάδοση του franchising.

 

Κατά την 10η διοργανωσή τους με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Εκθεση ΚΕΜ Franchise, Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr, Σύμβουλο Marketing τον Θέμη Σαρανταένα, αποτελούν στυλοβάτη και υποστηρικτή του θεσμού.

 

Την βραδιά παρουσίασαν ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας για 3η συνεχόμενη χρονιά, και η δημοσιογράφος Τζενή Μελιτά.

 

 

 

Χαιρετισμοί στην εκδήλωση

 

 

Ν. Κογιουμτσής, Οικονομικός Επόπτης ΕΣΕΕ στην εκδήλωση FRANCHISE 2018 - 31.1.2018

 

 

Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ

 

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

 

 

ΑΣΒ

 

 

Tags: Επιχειρηματικότητα Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1465 φορές

Σχετικές Ειδήσεις