tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Εκλογές για το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Αττικής

Η καταμέτρηση των ψήφων ανέδειξε Πρόεδρο τον κ. Βασίλη Κορκίδη

Με τάξη και άψογες διαδικασίες πραγματοποιήθηκε, στις 17 Μαΐου 2018, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής για την εκλογή Προέδρου.

 

 

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του μεγαλύτερου, σε αριθμό μελών, επιμελητηρίου της Χώρας, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών,  το οποίο και οργάνωσε άρτια την όλη διαδικασία, προεδρεύοντος, της συνεδρίασης, του Προέδρου του ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

 

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο έχει ως αποστολή τον συντονισμό της δράσης των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας, με βάση τις αρχές της υπεράσπισης των συμφερόντων των μελλών του, της αποδοτικότητας και της ισόρροπης περιφερειακής ανάπτυξης.

 

 

Μετά την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες των κ.κ. Ανδριανού Μιχάλαρου, προέδρου το ΒΕΠ και Βασίλη Κορκίδη Προέδρου του ΕΒΕΠ. Η καταμέτρηση των ψήφων ανέδειξε Πρόεδρο τον κ. Βασίλη Κορκίδη.

 

Με βάση τον επιμελητηριακό νόμο, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων πλην του εκλεγέντος Προέδρου, καταλαμβάνουν θέσεις Αντιπροέδρων του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου κατά σειρά με βάση τον αριθμό των μελών κάθε Επιμελητηρίου.

 

ΑΣΒ