03/02/2018 | 15:06
Εκλογές στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων - βίντεο
Εκλογές στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων - βίντεο

Σε ήρεμο και συναδελφικό κλίμα διεξάγονταν μέχρι το μεσημέρι, οι εκλογές για την ανάδειξη διοικούσας επιτροπής στην κεντρική ένωση επιμελητηρίων. Από το πρωί υποψήφιοι και εκλέκτορες συγκεντρώθηκαν στο κτήριο της ΚΕΕΕ, για τη διεξαγωγή τους.

 

 

Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και ορίστηκε να κλείσουν στις 15:00.  Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν δύο εκπρόσωποι από κάθε Επιμελητήριο – Μέλος της ΚΕΕ.

 

 

Σε αυτήν την εκλογική διαδικασία υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, με την Επιμελητηριακή Κοινότητα να αποδεικνύει και εμπράκτως ότι πέρα από τις όποιες διαφορές, προέχουν τα προβλήματα των επιχειρήσεων, για την επίλυση των οποίων είναι απαραίτητη η συνεργασία και η συναίνεση.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ως υποψήφιος για τη νέα Διοικητική Επιτροπή παρουσίασε  τις προτάσεις προκειμένου να αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό οι δυνατότητες που δίνονται μέσω της ΚΕΕ και να χαραχθεί ένας νέος δρόμος μέσα από τη διάσωση των επιχειρήσεων και τη δημιουργία νέων που θα στηρίζονται σε πιο υγιείς βάσεις. Παράλληλα, η δράση του στο ΕΕΑ έχει δείξει μια εντελώς καινοτόμα αντίληψη για τον ρόλο και τη θέση του επιμελητηριακού θεσμού στον χώρο του επιχειρειν και στην κοινωνία.

 

 

Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μετά το κελίσιμο της κάλπης, σήμερα, 3/2/108.

 

 
 

Δείτε δηλώσεις εκπροσώπων επιμελητηρίων για τις εκλογές

 
 
 
ΑΣΒ

 

Tags: Επιμελητήρια-Σωματεία-Σύλλογοι Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1954 φορές

Σχετικές Ειδήσεις