tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ 23 έως 25/6, Μόναχο

Η CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017 - FOOD & WINE LIVE SHOW, είναι μια ετήσια καλοκαιρινή επαγγελματική Έκθεση - Φεστιβάλ, στο Μόναχο της Βαυαρίας

CULINARYSUMMER FESTIVAL 2017 – ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

Η CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017 – FOOD & WINE LIVE SHOW, είναι μια ετήσια καλοκαιρινή επαγγελματική Έκθεση – Φεστιβάλ ανοιχτή για το κοινό.

Ξεκινά την παρουσία της στο Μόναχο της Βαυαρίας, σε ένα από τους ιδανικότερους χώρους διοργάνωσης ανοιχτών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης, τη Wittelsbacherplatz.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Ιουνίου 2017 και θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρική διοργάνωση τροφίμων και ποτών της Γερμανίας και της Αυστρίας γενικότερα.

Στόχος της είναι η παρουσίαση και γνωριμία, των ελληνοκυπριακών τροφίμων και ποτών, τόσο στους επαγγελματίες του χώρου όσο και στο καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας. Αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που αναμφισβήτητα θα συζητηθεί και θα προσελκύσει τους σημαντικότερους εκπροσώπους των κλάδων, τόσο του λιανικού όσο και του χονδρικού εμπορίου, της τροφοδοσίας, της διανομής, της μαζικής εστίασης, των τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου. Σημαντικότερο όλων δε, είναι η δυνατότητα επίσκεψης που δίνεται στον τελικό καταναλωτή.