tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Έκθεση Φυσικών & Βιολογικών Προϊόντων, 2-3 Απριλίου στο Λονδίνο

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί την μοναδική του είδους της για την Μεγάλη Βρετανία και είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου.

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, 2-3 Απριλίου ΛΟΝΔΙΝΟ

Η έκθεση Φυσικών & Βιολογικών Προϊόντων στην Μεγάλη Βρετανία  θα λάβει μέρος στις 02 – 03 Απριλίου 2017 στο Excel στο Λονδίνο.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο επιχειρηματικός κλάδος στην Ελλάδα, η στροφή σε νέες αγορές είναι πλέον επιτακτική για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Για τον λόγο ευελπιστούμε στην προώθηση του επισυναπτόμενου δελτίου τύπου στα μέλη σας καθώς και την ανάρτηση του στην ιστοσελίδα σας ή σε σχετικούς συνδέσμους.

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί την μοναδική του είδους της για την Μεγάλη Βρετανία και είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου. Αυτό οφείλεται στο ότι η Μεγάλη Βρετανία είναι η 2η στο κόσμο στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων και φυσικά ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς παγκοσμίως.

Ως αποτέλεσμα, η έκθεση προσελκύει τόσο τους κυριότερους αγοραστές των μεγάλων αλυσίδων, σουπερμάρκετ, χονδρεμπορίου και διανομέων οι οποίοι συνεχώς αναζητούν να εντάξουν νέα προϊόντα στην γκάμα τους όσο και εταιρείες από όλο τον κόσμο που θέλουν να ανοίξουν την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Ακόμη, η έκθεση για 21η συνεχόμενη χρονιά έχει καταφέρει να προσφέρει σημαντικό όφελος στους εκθέτες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω στατιστικά:

  • 86% των εκθετών βρήκε νέους διανομείς
  • 72% των εκθετών σύναψε συμφωνίες με μεγάλες αλυσίδες
  • 78% των επισκεπτών προβήκανε σε αγορές προϊόντων μέσα σε 6 μήνες 
  • 10,226 Συμμετέχοντες από 86 χώρες
  • 650 εκθέτες

Τέλος η έκθεση διοργανώνεται από την Diversified Communications, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης επιχειρηματικών εκθέσεων στον κόσμο, και η εταιρεία μας RECO EXPORTS αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη της DIVCOM για την Ελλάδα και παραμένουμε στην διάθεση των μελών σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινήσεις.

Με εκτίμηση

Fotini Kemekenidou

24 Aristotelous Street, 54623

Thessaloniki, Greece

T: +30 231 231 5310

F: +30 231 220 2363

W: www.reco-exports.gr & www.reco.gr 

E: [email protected]