tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΕΚΘΕΣΗ IPLS ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ – ΜΟΣΧΑ, 26-27 Μαρτίου 2014

Η Ρωσία ανέκαθεν αποτελούσε μια ελκυστική αγορά-στόχο για τις ελληνικές επιχειρήσεις, λόγω του μεγάλου και ακμαίου καταναλωτικού της κοινού.

Η Ρωσία ανέκαθεν αποτελούσε μια ελκυστική αγορά-στόχο για τις ελληνικές επιχειρήσεις, λόγω του μεγάλου και ακμαίου καταναλωτικού της κοινού. Δυστυχώς όμως η έλλειψη συντονισμένων προσπαθειών και υποστήριξης σε συνδυασμό με τις δυσκολίες της εν λόγω αγοράς, όπως άλλωστε και κάθε αγοράς, άφησε άκαρπες τις προσπάθειες των ελληνικών και πολλών ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που προσπάθησαν να διεισδύσουν σε αυτήν.

Πλέον όμως, και για πρώτη φορά, παρέχεται η δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τις παραπάνω προκλήσεις, να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς και να κάνουν το πρώτο σταθερό βήμα διείσδυσης στον εμπορικό κόσμο της Ρωσίας.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της πρώτης επιχειρηματικής έκθεσης IPLS Ιδιωτικής Ετικέτας στην Μόσχα (www.ipls-russia.ru), 26-27 Μαρτίου 2014, που διοργανώνεται από την Reed Exhibitions, τον παγκόσμιο ηγέτη στην διοργάνωση επιχειρηματικών εκθέσεων.

Η συγκεκριμένη έκθεση θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα κάθε ελληνικής επιχείρησης για τους εξής λόγους:

  1. Η IPLS είναι η πρώτη και μοναδική έκθεση Ιδιωτικής Ετικέτας που γίνεται στην Ρωσία
  2. Η ζήτηση για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας είναι τεράστια αυτή την περίοδο και οι ρωσικές εταιρείες που παράγουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας μπορούν να καλύψουν μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό. Το ποσοστό ιδιωτικής ετικέτας στην Ρωσία είναι μόνο 4-5% (11€ δις) σε σχέση με το 30% που επικρατεί στις άλλες ευρωπαϊκές αγορές
  3. Η IPLS θα είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ρωσία, μέσα από την οποία οι παραγωγοί/κατασκευαστές ιδιωτικής ετικέτας θα μπορέσουν να συναντήσουν τους μεγαλύτερους αγοραστές αλυσίδων λιανικής και διανομής
  4. Στην IPLS θα λειτουργήσει ένα Κέντρο Αγορών, ένας ειδικός χώρος μέσα στον οποίο θα κλειστούν συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων και αγοραστών για απευθείας παρουσίαση των προϊόντων σε ομοσπονδιακές, τοπικές και διεθνείς αλυσίδες
  5. Η IPLS θα φέρει την σφραγίδα της Reed , της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων παγκοσμίως

Τέλος η RECO EXPORTS, ως αποκλειστικός συνεργάτης της Reed για την IPLS, θα είναι στην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων για οποιαδήποτε διευκρίνιση και υποστήριξη αναφορικά με την μοναδική αυτή έκθεση Ιδιωτικής Ετικέτας. Παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310 268 100.