tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, 20 – 22 Οκτωβρίου 2017

Ο δρόμος των προϊόντων σας για τα ράφια των super market, mini market, των περιπτέρων και όλων των σημείων μικρής και οργανωμένης λιανικής περνάει από την

Έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο

20 – 22 Οκτωβρίου 2017

Metropolitan Expo

Ο δρόμος των προϊόντων σας για τα ράφια των super market, mini market, των περιπτέρων και όλων των σημείων μικρής και οργανωμένης λιανικής περνάει από την έκθεση!

Με τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του 2016 η έκθεση πέτυχε αναμφισβήτητα ένα σημαντικό αποτέλεσμα με υψηλή αύξηση των επισκεπτών της και προσέφερε για ακόμη μία χρονιά υψηλά εμπορικά αποτελέσματα στους εκθέτες της!

Σημαντικό μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται και στο γεγονός ότι την επισκέπτονται εκτός απλό τα χιλιάδες σημεία λιανικής και τους χονδρέμπορους, δεκάδες αγοραστές μεγάλων ελληνικών super market προσδίδοντάς της ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η έκθεση που απευθύνεται σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής αγοράς!

Να σημειωθεί ότι η Έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο» μετά από 5 διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει έναν βασικό πυρήνα επισκεπτών και αποτελεί ιδιαίτερο κανάλι διανομής, καθώς πέραν των χονδρεμπόρων περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό Super market, Μini market, περιπτέρων, καταστημάτων ψιλικών και άλλων σημείων λιανικής, αλλά και διανομείς από όλη την Ελλάδα, που επισκέπτονται σταθερά την εξειδικευμένη έκθεση για τον κλάδο τους.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εισαγωγή και διανομή προϊόντων όπως: Τρόφιμα, Γαλακτοκομικά/Τυροκομικά, Παραδοσιακά προϊόντα, Ποτά – Αναψυκτικά, Ζαχαρώδη, Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs), Καπνικά, Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, Συστήματα και λύσεις πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες, Τύπος κ.ά.