tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ένωση Εξοχικών: Ζητάμε ημερίδες του ΕΕΑ για την Ανατολική Αττική

Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής, λύσεις & προτάσεις

Η  Ένωση Εξοχικών Εστιατορίων & Συναφών επαγγελμάτων Αττικής με επιστολή της προς το ΕΕΑ, και ειδικά στην Επιτροπή ΟΤΑ του ΕΕΑ, ζήτησε να διεξαχθούν ημερίδες ενημέρωσης των επαγγελματιών στην Ανατολική Αττική, υπό την αιγίδα του. Αναδεικνύεται έτσι, η μεγάλη σημασία που αποκτούν οι θεματικές Επιτροπές του ΕΕΑ για την προώθηση λύσης των προβλημάτων των επαγγελματιών!

 

Όπως αναφέρεται στην επιστολή:

 

«επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα, να οργανώσουμε συζήτηση στην περιοχή του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, με θέματα που αφορούν τον κλάδο των επαγγελματιών».

 

Η Ένωση θα αναλάβει σχετικές επαφές ώστε να παρευρεθούν, ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, δημοτικοί σύμβουλοι Ραφήνας Πικερμίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου, τοπικοί φορείς, τοπικές εφημερίδες και δημοσιογράφοι.

 

Θέματα τα οποία θέτει ως προτεραιότητα για συζήτηση θεωρούνται τα εξής:

 

  • Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής, λύσεις & προτάσεις από ανθρώπους της αγοράς, με την βοήθεια του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών.

  • Τουρισμός κι επαγγελματίες Ραφήνας Πικερμίου – προτάσεις.

  • Προγράμματα σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

  • Πρόγραμμα με θέμα την «έγκαιρη προειδοποίηση» για την διάσωση των επιχειρήσεων.

  • Νομικές και φοροτεχνικές συμβουλές, από συμβούλους του ΕΕΑ.

  • ΕΦΕΤ & τεχνικός ασφαλείας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

 

 

Η Ένωση ενημερώνει επιπλέον ότι μπορεί να πραγματοποιήσει αντίστοιχες εκδηλώσεις, στις περιοχές, Διονύσου-Δροσιά, Μαραθώνα-Ν. Μάκρης, Πεντέλης-Μελισσίων, Πάρνηθας, Χαλανδρίου, Κηφισιάς, Ωρωπού-Κάλαμου.

 

 

 

 

ΑΣΒ