31/07/2018 | 07:07
Επίσκεψη Α. Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές στο Μάτι
 Επίσκεψη Α. Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές στο Μάτι

Περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Μάτι.  

 

Ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα επισκέφτηκε μια περιοχή (Μάτι) όπου συντελέστηκε η μεγάλη τραγωδία, στην Ανατολική Αττική, μία εβδομάδα μετά και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

 

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

 

«Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

 

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρέθηκε στο Μάτι όπου και αντιμετώπισε την οργή αλλά και την απόγνωση των κατοίκων.

 

 

ΝΔ για Τσίπρα: Σαν τον κλέφτη...

 

Πυρά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της σχολιάζοντας την επίσκεψή του στις πυρόπληκτες περιοχές και συγκεκριμένα στο Μάτι.

 

«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει:

 

«Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».

 

 

Πηγή: Καθημερινή

 

 

 

Β

Tags: Καιρός, Πολιτική Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1144 φορές

Σχετικές Ειδήσεις