tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Επιστολή του Επιμελητηρίου Δράμας για τους Παιδικούς Σταθμούς

Επιστολή του Επιμελητηρίου Δράμας στον Υπ. Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού .Να ενταχθούν οι Παιδικοί Σταθμοί στο νέο ΕΣΠΑ

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του προς τον Υπ. Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Σταθάκη, το Επιμελητήριο Δράμας, ζητά την ένταξη των Παιδικών Σταθμών στο νέο ΕΣΠΑ περιόδου 2014 – 2020, οι οποίοι αναφέρονται με τον κωδικό άσκησης δραστηριότητας (ΚΑΔ) 8891000 και 8891302.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του το Επιμελητήριο Δράμας, «το αίτημα των μελών μας που δραστηριοποιούνται στην παροχή παιδαγωγικών υπηρεσιών προσχολικής αγωγής και διαπαιδαγώγησης βρεφών και παιδιών ηλικίας μέχρι την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση για ένταξή τους στις δράσεις του νέου πλαισίου στήριξης 2014-2020, είναι δίκαιο και απολύτως εύλογο. Οι επιχειρήσεις αυτές, εκτός από το ότι απασχολούν σημαντικό αριθμό υπαλλήλων, επιτελούν σημαντικό έργο στην προσχολική αγωγή των φιλοξενουμένων βρεφών και νηπίων. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψιν ότι λύνουν σημαντικά κοινωνικά ζητήματα που απορρέουν από την έλλειψη θέσεων σε δημοτικές ή κρατικές δομές.»