14/03/2018 | 12:45
Επιτροπή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης: Μπήκαν οι βάσεις, ξεκινά το έργο
Επιτροπή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης: Μπήκαν οι βάσεις, ξεκινά το έργο
Οι βάσεις και το πλαίσιο δράσεων καθορίστηκαν στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στο Ε.Ε.Α..
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι κ.κ.: Παπαγιαννόπουλος Δημήτριος, Πρόεδρος της Επιτροπής, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και Β’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ), Τσολάκος Γεώργιος, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και Α’  Αντιπρόεδρος του ΣΕΦΑ, Θεοχάρης ΘεόδωροςΔαβαλάς Αθανάσιος, Γρηγορίου Μαρία, Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΦΑ, Τάφας Ηλίας και Μακρή Ρούλα, αντιπρόσωπος του ΣΕΦΑ στην ΟΕΦΕ.
Παρέστη ακόμη ο κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α., και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ).
Η Επιτροπή ξεκινά την ενεργό της δράση έχοντας μεταξύ των προτεραιοτήτων της τις αδειοδοτήσεις των δομών της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, τα φροντιστήρια δημοτικού, αλλά και τη λειτουργία των φροντιστηρίων τις Κυριακές.
Επίσης, στο πλαίσιο της πρώτης αυτής συνεδρίασης ο κ. Βαφειαδάκης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για το πρόγραμμα "Έγκαιρη Προειδοποίηση και 2η Ευκαιρία Επιχειρήσεων", μέσω του οποίου προσφέρεται "χείρα βοηθείας" σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας.
Στα άμεσα σχέδια της Επιτροπής είναι να ενημερωθούν αναλυτικά για το Πρόγραμμα αυτό τα μέλη του Ε.Ε.Α.,  τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.
Συμφωνήθηκε ακόμη η ενημέρωση των μελών για την εκδήλωση του Ε.Ε.Α. σχετικά με το νέο τοπίο σε ό,τι αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2018.
 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
Tags: ΕΕΑ, Ιδιωτική εκπαίδευση Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 2576 φορές

Σχετικές Ειδήσεις