tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Επιχειρηματικές Συναντήσεις στο Μιλάνο

Επιχειρηματικές Συναντήσεις στο Μιλάνο 5-7 Ιουνίου 2016 για Ελληνικές παραγωγικές εταιρείες

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή από  5 έως 7 Ιουνίου 2016 στο Μιλάνο της Ιταλίας με στόχο την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Ιταλική αγορά. 

 Θα ακολουθήσουν άλλες 2 επιχειρηματικές αποστολές στις 18-20/Σεπτεμβριου 2016 ( Πιθανή συμμετοχή σας στην αποστολή του Σεπτεμβρίου κλείνει με κατάθεση του ποσού συμμετοχής στις 30 Ιουλίου) και το μήνα Νοέμβριο σε ημερομηνία που θα σας ανακοινωθεί με την εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας.

 Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους ιταλικών εταιρειών  ανάλογα με το επαγγελματικό προφίλ που θα μας έχει κοινοποιήσει προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Η κάθε αποστολή θα αποτελείτε από 6 ελληνικές εταιρείες  διαφορετικού  προϊόντος/υπηρεσιών και οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο με την αρωγή των τοπικών προξενικών αρχών καθως και των επιμελητηρίων και ενώσεων της περιοχής.

Σε περίπτωση που θα υπάρξει και δεύτερη εταιρεία με το ίδιο προιόν /υπηρεσία θα υπάρξει  σχετική συνεννόηση με την εταιρεία που πρώτη ημερομηνιακά έχει κλείσει  γραπτώς τη συμμετοχή της στην επιχειρηματική αποστολή.

Το κόστος συμμετοχης για την κάθε εταιρεία ανέρχεται στο ποσό των 2000 ευρώ +23% φ.π.α. και περιλαμβανει:

 –   'Ερευνα-οργάνωση και δημιουργια στοχευμένων επιχειρηματικών συναντήσεων(6-8 για καθε εταιρεια).

–    Ενοικίαση αίθουσας ξενοδοχείου και εξοπλισμός για τη διεξαγωγή των συναντήσεων.

–   Διερμηνεία.

 –  Γραμματειακή υποστήριξη πριν και κατά τη διάρκεια του event.

 –  Προώθηση και Διαφήμιση.

 Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η διαμονή  και τα αεροπορικά εισιτήρια.

Τις επιχειρηματικές αποστολές θα συνοδεύουν πάντα στελέχη του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.

Κάθε ελληνική εταιρεία θα έχει στη διάθεσή της πριν την έναρξη της αποστολής ''ατζέντα'' των στοιχείων των ιταλικών εταιρειών  που θα συναντήσει στη διάρκεια των επιχειρηματικών συναντήσεων.

Θα παρακαλούσαμε για την άμεση ανταπόκρισή σας για να οργανώσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιχειρηματικές συναντήσεις σας  με ενδιαφερόμενες ιταλικές εταιρείες.

Δείτε συνημμένη την Δήλωση Συμμετοχής.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία ή ερώτησή σας.

Με εκτιμηση

Mario Giannotti-Προ'ι'στάμενος Εμπορικού Τμήματος

Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας

Αβέρωφ 4 & Μάρνη-10433 Αθήνα

e-mail: [email protected]

τ.210.7213209 (εσωτερικο 1)