tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Έρχονται προκηρύξεις για 4.980 θέσεις εργασίας σε ΔΕΚΟ

Μόνιμες και εποχικές προσλήψεις σε ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ, TΡΑΙΝΟΣΕ.

Τις ανάγκες τους σε προσωπικό θα καλύψουν μέσω νέων προκηρύξεων διάφορες ΔΕΚΟ μέσα στο 2018. Συνολικά θα γίνουν περίπου 5.000 προσλήψεις για μόνιμους και εποχικούς σε φορείς όπως ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ, TΡΑΙΝΟΣΕ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", οι προσλήψεις θα γίνουν σταδιακά όλο το χρόνο και θα αφορούν προσωπικό που προσλαμβάνεται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου από 4 έως 8 μήνες. Οι περισσότερες θέσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες της ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ θα ενισχυθεί με περίπου 2.700 συμβασιούχους, κυρίως, στις περιοχές της Αρκαδίας, της Κοζάνης και της Φλώρινας. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι μηχανικοί, ηλεκτροτεχνίτες, τεχνικοί ορυχείων, εργάτες, διοικητικοί, γιατροί, μηχανοτεχνίτες κ.ά. Παράλληλα, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ θα ενισχυθούν με 620 νέους υπαλλήλους για οκτώ μήνες. Στα ΕΛΤΑ θα γίνουν περίπου 530 νέες προσλήψεις εποχικών προς τα μέσα του καλοκαιριού.
Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν είναι οι ακόλουθες: ΔΕ Διανομέων, ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, ΔΕ Οδηγών και ΥΕ Διαμετακομιστών. Στην ΕΥΔΑΠ θα γίνουν περίπου 180 προσλήψεις για εποχικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Στις ειδικότητες που θα ζητηθούν περιλαμβάνονται καταμετρητές, εργάτες και οδηγοί.
 
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ