tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Φεστιβάλ Εργασίας “Job Festival 2018” , 21 – 22 Σεπτεμβρίου

Ένα διήμερο με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, με προσωπικό coaching και πολλές

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το έργον» διοργανώνει το Athens #JobFestival 2018.

Ένα διήμερο με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, με προσωπικό coaching και πολλές χρήσιμες παράλληλες δράσεις: διόρθωση βιογραφικών σημειωμάτων των ενδιαφερομένων, επαγγελματική φωτογράφιση, συμβουλές επαγγελματικού dress code κλπ.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 21 και στις 22 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, απο τις 10:00 έως τις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η φυσική συνάντηση των εν δυνάμει εργοδοτών και εργαζομένων σε περιβάλλον υποστηρικτικό, ενημερωτικό και επίκαιρο.

Στόχοι του φεστιβάλ είναι:

• Η άμεση επαφή των αναζητούντων εργασία με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους που αναζητούν προσωπικό.

• Η επαφή όλων με ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης.

• Η επικοινωνία και η δικτύωση όλων των συμμετεχόντων.

• Η συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους.

• Ο προσδιορισμός των αρχών και της δεοντολογίας στην προσέλκυση και στη μύηση νέων ερασιτεχνών στις υπάρχουσες ασχολίες.

• Η περιγραφή των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών και προσωπικών προσδοκιών από την ενασχόληση με ερασιτεχνικά αντικείμενα.