tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

FOOD EXPO 2017, 18-20 Μαρτίου, METROPOLITAN EXPO

Το τριήμερο 18-20 Μαρτίου, 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες θα παρουσιάσουν στη FOOD EXPO 2017 ένα πανόραμα Τροφίμων & Ποτών από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον

FOOD EXPO 2017, 18-20 Μαρτίου, METROPOLITAN EXPO

 

Το τριήμερο 18-20 Μαρτίου, 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες θα παρουσιάσουν στη FOOD EXPO 2017 ένα πανόραμα Τροφίμων & Ποτών από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον υπόλοιπο κόσμο! Συνολικά 60.000 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά και 2.500 διεθνείς αγοραστές αναμένεται να επισκεφθούν τη μεγαλύτερη έκθεση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μία έκθεση για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών
Η FOOD EXPO 2017 και η παράλληλη έκθεση Οίνων & Αποσταγμάτων OENOTELIA απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την παραγωγή, τη διανομή και την εμπορία Τροφίμων & Ποτών, τη Μαζική Εστίαση, τη μικρή και οργανωμένη λιανική, την παραγωγή και μεταποίηση αγροτροφικών προϊόντων, τη βιομηχανία ειδών διατροφής και συναφούς μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και το εξαγωγικό εμπόριο. 

Σε μία περίοδο που ο κλάδος Τροφίμων & Ποτών αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, η FOOD EXPO προσφέρει τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις -και δη τις παραγωγικές- να εδραιώσουν την παρουσία τους στην εγχώρια αγορά και παράλληλα να τονώσουν την εξωστρέφειά τους. Ιδιαίτερα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου, η FOOD EXPO είναι μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αγοραστές από όλη την Ελλάδα αλλά και αγορές-στόχους του εξωτερικού.