07/03/2018 | 09:00
Φορολογική- Ασφαλιστική Ημερίδα του Europalso- βίντεο
Φορολογική- Ασφαλιστική Ημερίδα του Europalso- βίντεο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 4 Μαρτίου 2018, η ημερίδα του Europalso με αντικείμενο Φοροτεχνικά, Ασφαλιστικά, Συνταξιοδοτικά και επιχειρηματικά θέματα.

 

Πλήθος καθηγητές, μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. - EUROPALSO) και συνεργάτες τους, παρακολούθησαν τους ομιλητές οι οποίοι ανέλυσαν τα τρέχοντα προβλήματα που αφορούν στη φορολογία των Κέντρων, στις ασφαλιστικές εισφορές και σε ειδικά ζητήματα φορολογικής, συνταξιοδοτικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

 

 

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΑ κ. Παναγιώτης Παντελής, ο οποίος εκτός των θέσεων του ΕΕΑ για τη φορολογία μίλησε, με  την ιδιότητα του φοροτεχνικού συμβούλου του Συνδέσμου και για ζητήματα του κλάδου. Συμμετείχαν επίσης ως εισηγητής για ασφαλιστικά θέματα ο κ. Δημήτρης Μπούρλος και οι φοροτεχνικοί, συνεργάτες του Γραφείου του κ. Παντελή, Ηλίας Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Κίκιρα.

 

 

Μετά τις ενημερώσεις ακολούθησε διάλογος.

 

Της ημερίδας είχε προηγηθεί η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ταμείου Αρωγής του Συνδέσμου. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι στις 18 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων στον Σύνδεσμο. Ο Πρόεδρος του EUROPALSO κ. Γιώργος Ζηκόπουλος κάλεσε τα μέλη να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, τόσο για την ανάδειξη νέου ΔΣ, όσο και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΟΕΒΕΑ μέσω της οποίας ο Σύνδεσμος εκπροσωπείται  στη ΓΣΕΒΕΕ.

 

 

Μιλώντας στην ημερίδα ο κ. Γιώργος Ζηκόπουλος ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία του Συνδέσμου προς τα μέλη με την Φορολογική Συμβουλευτική, την οποία αναλαμβάνει το φοροτεχνικό γραφείο του κ. Π. Παντελή, ο οποίος θα δέχεται μετά από συνεννόηση με τον Σύνδεσμο, συναντήσεις με μέλη για φορολογικά θέματα στα γραφεία του Συνδέσμου. Με την συμβουλή του κ. Παντελή ο Σύνδεσμος προχώρησε στην εγκατάσταση νέου μηχανογραφικού προγράμματος το οποίο θα βοηθήσει πολλαπλώς τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες στην απόδοση των οφειλομένων. Σε συνέχεια έρχεται και η μηχανοργάνωση των εξετάσεων και έτσι καλύπτεται η αναγκαιότητα της διεκπεραίωσης και της διαφάνειας που μας διέπει.

 

Ο κ. Ζηκόπουλος ανακοίνωσε και την παροχή δυνατότητος πληρωμών με κάρτα, των εγγραφών και των υποχρεώσεων των διδασκόντων.

 

 

 

 

Η ετήσια Χοροεσπερίδα και κοπή Πίτας EUROPALSO

 

O Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. καλούν τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια Χοροεσπερίδα και κοπή Πίτας EUROPALSO, την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, ώρα έναρξης, 19:30 στο νυχτερινό μουσικό κέντρο «ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ» (Ιερά Οδός 18-20, Γκάζι)

 

Συμμετέχουν:

η Ορχήστρα Europalso και η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Παύλος Καρποδίνης 

 

Δωρεάν για τον Ιδιοκτήτη Κ.Ξ.Γ. και 1 συνοδό και για τα second generation (μια πρόσκληση ανά S.G.) η πρόσκληση περιλαμβάνει πλήρες δείπνο και απεριόριστο κρασί.

Για κάθε επιπλέον άτομο το κόστος είναι €40. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (τηλ. 210-3830752, email: europalso@europalso.gr)

 


ΑΣΒ

Tags: Εκπαίδευση, Συνδικαλιστικά Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1190 φορές

Σχετικές Ειδήσεις