31/07/2015 | 22:54
Γεννηματά : Πακέτο προτάσεων για την ανακούφιση των ΜμΕ
Γεννηματά : Πακέτο προτάσεων για την ανακούφιση των ΜμΕ

«Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός καλύπτει πλήρως τον κ. Βαρουφάκη για το plan b, η αγορά αναζητά ένα πλάνο επιβίωσης. Οι πληγές από την τραπεζική αργία και τα capital controls παραμένουν ανοιχτές. Ειδικά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πραγματικά στενάζουν» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με παραγωγικούς φορείς.

Πρόσθεσε ότι κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της αγοράς προτάθηκε πακέτο ανακουφιστικών ρυθμίσεων «για να προλάβουμε και άλλα λουκέτα», ενώ τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ στέκεται στο πλάι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ, Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Θεόδωρος Φέσσας, πρόεδρος του ΣΕΒ, Παύλος Πολιτάκης, μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ, Ηλίας Κικίλιας, εκπρόσωπος του ΣΕΤΕ.

Η δήλωση της Φ.Γεννηματά

Μετά τη συνάντηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε:

«Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός καλύπτει πλήρως τον κ. Βαρουφάκη για το plan b, η αγορά αναζητά ένα πλάνο επιβίωσης. Οι πληγές από την τραπεζική αργία και τα capital controls παραμένουν ανοιχτές. Ειδικά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πραγματικά στενάζουν.»

» Πριν από λίγες μέρες ζήτησα από την κυβέρνηση και τις τράπεζες να προβούν σε ρυθμίσεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργούνται με τις επιταγές, με τις συναλλαγματικές και τα γραμμάτια. Έχει αναλάβει την υποχρέωση να φέρει αυτή τη ρύθμιση. Ελπίζω να το κάνει.»

» Σήμερα συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους της αγοράς και προτείναμε ένα πακέτο ανακουφιστικών ρυθμίσεων για να προλάβουμε και άλλα λουκέτα. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Το ΠΑΣΟΚ στέκεται στο πλάι τους».

Πηγή www.in.gr

Tags: Επιχειρηματικότητα, Πολιτική Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1385 φορές

Σχετικές Ειδήσεις