tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Για άλλες δύο ημέρες δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Και νέα 48ωρη απεργία, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι και τις 6 το πρωί της Κυριακής, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Και νέα 48ωρη απεργία, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι και τις 6 το πρωί της Κυριακής, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής της επιτροπής της.
Την ίδια ώρα, σε ανοιχτή επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, Γιάννη Χαλά, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, διαβεβαιώνει εκ νέου πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αύξησης της φορολογίας στο ισχύον φορολογικό καθεστώς των ναυτικών.
Σημειώνει ακόμη πως «για τα άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της ναυτοσύνης, το υπουργείο δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για διάλογο, καλώντας τον κάθε φορά αρμόδιο υπουργό και την ΠΝΟ σε συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας».
Συγκεκριμένα ο υπουργός αναφέρει και την προτεινόμενη ημερομηνία συνάντησης με τον υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.