14/12/2017 | 15:50
ΓΣΕΕ: Μονόδρομος η συνέχιση του αγώνα
ΓΣΕΕ: Μονόδρομος η συνέχιση του αγώνα
"Αντιδρώντας στην αδιέξοδη και ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που «στραγγαλίζει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, χιλιάδες εργαζόμενοι μαζί με ανέργους και συνταξιούχους, έδωσαν δυναμικό παρών στη σημερινή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος", αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.
 
"Για ακόμη μία φορά, ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, μετέχοντας στην 24ωρη Γενική Απεργία, απαίτησε να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόστηκαν και σε αυτά που σχεδιάζεται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια.
 
Οι διαδηλωτές μετά τις ομιλίες των συνδικαλιστικών εκπροσώπων, πραγματοποίησαν πορεία στη βουλή, όπου αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου.
 
Για τη ΓΣΕΕ, όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές, ο αγώνας είναι μονόδρομος.
 
Το επόμενο διάστημα, όπως προσφάτως αποφάσισε η Ολομέλεια της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας, η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις της, θα προχωρήσει στην πραγματοποίηση πανεθνικής δράσης", σημειώνεται στην ανακοίνωση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος.
Tags: Εργασιακά, Συνδικαλιστικά Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1310 φορές

Σχετικές Ειδήσεις