tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΓΣΕΒΕΕ: Πανεθνική Ημέρα Δράσης η Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

10 φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην λιτότητα, την ανεργία και την υπερφορολόγηση την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

  • 10 φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην λιτότητα, την ανεργία και την υπερφορολόγηση την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018.

 

Η ΓΣΕΒΕΕ, η ΕΣΕΕ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ξεκινούν την Κοινωνική Συμμαχία, την «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και μια δυναμική απεργία πανελλαδικά την Τετάρτη 30 Μαΐου ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές.

 

Μετά από 8 χρόνια λιτότητας και μια χώρα εγκλωβισμένη σε μια ανακυκλούμενη οικονομική δυσπραγία και κοινωνική καχεξία, θύματα είναι οι πιο υγιείς, παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και οι πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

 

Η Κοινωνική Συμμαχία αντιτάσσεται έμπρακτα στη πόλωση, ενώνοντας τις δυνάμεις πολλών και διαφορετικών μεταξύ τους φορέων, ενεργεί συλλογικά με στόχο ένα ρεαλιστικό και δίκαιο εθνικό σχέδιο παραγωγικής συγκρότησης και μια Ελλάδα που δουλεύει, δημιουργεί και πετυχαίνει.

 

Με αφετηρία την Πανελλαδική Απεργία διεκδικεί εναλλακτικές πολιτικές και μέτρα εξόδου από την κοινωνικοοικονομική κρίση.

 

Η «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» ξεκινά.

 

Αθήνα: Συγκέντρωση στις 11π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης

 

ΑΣΒ